• Nieuw

BEMO VetLine Probiotic Active - probiotisch preparaat in handige capsulevorm, voor honden en katten, 20 capsules

€ 19,99
Inclusief belasting

Bemo VetLine Probiotic Active - probioticum voor honden en katten.

Bemo VetLine Probiotic Active is een natuurlijk probioticum dat de spijsvertering van huisdieren ondersteunt. Eén van de actieve ingrediënten van het product is Enterococcus faecium, een bacterie die van nature voorkomt in het spijsverteringskanaal van veel zoogdieren, waaronder mensen, honden en katten. Enterococcus faecium is een probiotische bacterie, wat betekent dat het bijdraagt ​​aan het behoud van een gezond evenwicht van de darmmicroflora.

Aantal
Laatste items in voorraad

redeem
Door dit product te kopen kunt u tot 1 loyaliteitspunten . Uw winkelwagen bevat totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een waardebon van € 0,20 .


Bemo VetLine Probiotic Active - probioticum voor honden en katten.

Bemo VetLine Probiotic Active is een natuurlijk probioticum dat de spijsvertering van huisdieren ondersteunt. Eén van de actieve ingrediënten van het product is Enterococcus faecium, een bacterie die van nature voorkomt in het spijsverteringskanaal van veel zoogdieren, waaronder mensen, honden en katten. Enterococcus faecium is een probiotische bacterie, wat betekent dat het bijdraagt ​​aan het behoud van een gezond evenwicht van de darmmicroflora. Het werkt door te concurreren met pathogene bacteriën om ruimte en voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal. Het versnelt de vertering en opname van voedingsstoffen, wat zeer gunstig is voor de gezonde werking van het spijsverteringsstelsel. Door te concurreren met pathogene micro-organismen helpt Enterococcus faecium het risico op darminfecties te verminderen. Een ander actief ingrediënt is L. rhamnosus, dat bekend staat om zijn vermogen om te concurreren met pathogene bacteriën in het spijsverteringskanaal, wat het risico op darminfecties helpt verminderen. Bij vrouwen ondersteunt L. rhamnosus een gezonde urogenitale flora, die urineweginfecties en andere microbiota-gerelateerde gezondheidsproblemen helpt voorkomen. L. rhamnosus wordt ook onderzocht vanwege de potentiële voordelen ervan bij de behandeling van verschillende gastro-intestinale stoornissen, zoals het prikkelbare darm syndroom (IBS), inflammatoire darmaandoeningen en voedselintoleranties.

Bemo VetLine Probiotic Active - een natuurlijk probioticum voor honden en katten in een handige capsule.

De gelatinecapsule waarin de actieve ingrediënten van het Probiotic Active-product zijn ingesloten, heeft een handige vorm die gemakkelijke consumptie en gebruik van het product mogelijk maakt. Gelatinecapsules lossen snel en effectief op in de maag, waardoor de actieve ingrediënten snel worden vrijgegeven en door het lichaam worden opgenomen. Als uw huisdier bovendien problemen heeft met het innemen van tabletten/capsules, kunt u met ons handige "open-off" cilindrische capsulesysteem de capsule openen en de inhoud ervan in het voer van uw huisdier gieten. Bovendien beschermt de gelatinecapsule de actieve ingrediënten tegen vocht, licht en andere factoren die hun stabiliteit kunnen beïnvloeden.

Wij raden vooral Bemo VetLine Probiotic Active aan:

als ondersteuning van het spijsverteringsstelsel

tijdens diarree en dunne ontlasting

tijdens antibiotische therapie en behandeling

bij het veranderen van uw dieet

 tijdens de herstelperiode

tijdens verminderde immuniteit

tijdens langdurig gebruik van een sterk bewerkt dieet

voor puppy's en kittens

voor oudere honden en katten

Samenstelling (1 capsule/capsule):

Additieven: Technologische additieven: microkristallijne cellulose, magnesiumzouten van vetzuren, cellulose.

Zoötechnische additieven: E. faecium 3,3 x 105 kve, L. rhamnosus 2 x 107 kve.

Vorm: poeder in een cellulosecapsule.

Analytische ingrediënten/100 g:

Ruw eiwit: 0,9%, totale as: 1,74%, ruw vet: 0,2%, ruwe celstof: 47,6%, vocht 3,9%, natrium (Na): 0,099%.

Toepassing / 24u:

Honden en katten > 20 kg lichaamsgewicht: 1 capsule

Honden en katten < 20 kg lichaamsgewicht: 2 capsules

Wijze van toediening: meng de inhoud van de capsule met voedsel of dien de gehele capsule rechtstreeks in de mond toe. Aanbevolen gebruiksduur: minimaal 7 dagen of zoals aanbevolen door een dierenarts.

Advies:

Bij spijsverteringsproblemen en dunne ontlasting kan het gebruik worden verhoogd tot 1 capsule per 10 kg lichaamsgewicht. De capsule kan worden geopend en de inhoud ervan kan met voedsel worden gemengd. Als het dieet uitsluitend op droogvoer is gebaseerd, moet het voer licht bevochtigd worden, zodat de inhoud van de capsule aan het voer blijft kleven en door het dier wordt geconsumeerd.

Opslag: Bewaren in de originele verpakking op een droge, donkere en koele plaats, buiten bereik van kinderen. Voedingsmengsel voor honden en katten. Gemaakt in Polen. Ten minste houdbaar tot: datum identiek aan het batchnummer op de verpakking.

1 Item