• Nieuw

BMO VetLine Immune Extra - preparaat met bèta-glucaan ter ondersteuning van de immuniteit van honden en katten, 60 capsules

€ 22,50
Inclusief belasting

BEMO VetLine Immune Extra is een natuurlijk product dat de immuniteit bij huisdieren ondersteunt. Eén van de actieve ingrediënten van het product is bèta-glucaan (1,3/1,6), een polysacharide afkomstig uit de celwanden van de gist Saccharomyces cerevisiae, die unieke, sterke eigenschappen heeft die het immuunsysteem stimuleren.

Aantal
Laatste items in voorraad

redeem
Door dit product te kopen kunt u tot 2 loyaliteitspunten . Uw winkelwagen bevat totaal 2 punten dat kan worden omgezet in een waardebon van € 0,40 .


BEMO VetLine Immune Extra is een natuurlijk product dat de immuniteit bij huisdieren ondersteunt. Eén van de actieve ingrediënten van het product is bèta-glucaan (1,3/1,6), een polysacharide afkomstig uit de celwanden van de gist Saccharomyces cerevisiae, die unieke, sterke eigenschappen heeft die het immuunsysteem stimuleren.

Bèta-glucaan is een type polysacharide dat van nature voorkomt in de celwanden van schimmels, gisten en zelfs bacteriën. Studies tonen aan dat bèta-glucaan het vermogen heeft om het immuunsysteem van het lichaam te activeren. Het belangrijkste werkingsmechanisme van bèta-glucaan is het stimuleren van macrofagen, een soort immuuncellen, om cytokinen en andere signaalstoffen te produceren. Dit leidt op zijn beurt tot de activering van cellen van het immuunsysteem, zoals neutrofielen en natuurlijke killercellen (NK-cellen), waardoor de algehele afweerreactie van het lichaam wordt versterkt. Het stimuleren van niet-specifieke immuniteit door bèta-glucaan betekent dat het lichaam beter voorbereid wordt om verschillende soorten infecties en ziekteverwekkers te bestrijden. Tegelijkertijd heeft het geen schadelijke bijwerkingen, waardoor het een uitstekende ondersteuning is voor de gezondheid van het immuunsysteem.

Natuurlijke plantenextracten in het product Bemo VetLine Immune Extra ondersteunen de werking van het immuunsysteem van uw huisdier. Rozenbottelextract ondersteunt het immuunsysteem, vooral door het hoge gehalte aan vitamine C en andere voedingsstoffen. Het is bekend dat vitamine C een sleutelrol speelt in het functioneren van het immuunsysteem en helpt bij de aanmaak van witte bloedcellen, die cruciaal zijn voor de bestrijding van infecties. Bovendien is vitamine C een krachtige antioxidant die cellen helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen. Naast vitamine C bevat rozenbottelextract andere antioxidanten, polyfenolen, vetzuren en mineralen die ook de algehele immuniteit van het lichaam ondersteunen door cellen tegen schade te beschermen en door immuunprocessen te reguleren. De paarse zonnehoed, ook bekend als echinacea, is een plant die bekend staat om zijn uitstekende immuunondersteunende eigenschappen. Echinacea paars-extract bevat verbindingen zoals polysachariden en flavonoïden die de activiteit van het immuunsysteem ondersteunen. Uit onderzoek blijkt dat echinacea de duur van de infectie helpt verkorten en de symptomen ervan verlicht. Bovendien bevat echinacea antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade. Echinacea heeft ook antiseptische eigenschappen, wat betekent dat het infecties helpt bestrijden. inclusief de bovenste luchtwegen (bijv. kennelhoest)

De gelatinecapsule maakt een gemakkelijke consumptie en gebruik van het product mogelijk. Het lost snel en effectief op in de maag, waardoor de actieve ingrediënten snel worden vrijgegeven en door het lichaam worden opgenomen. Als uw huisdier bovendien problemen heeft met het innemen van tabletten/capsules, kunt u dankzij het handige "open-off" cilindrische capsulesysteem de capsule openen en de inhoud ervan in het voer van het dier gieten. Bovendien beschermt de gelatinecapsule de actieve ingrediënten tegen vocht, licht en andere factoren die hun stabiliteit kunnen beïnvloeden.

BEMO VetLine Immune Extra wordt speciaal aanbevolen voor:

als ondersteuning voor het immuunsysteem

ondersteunend na infecties, ziekten en procedures

tijdens antibiotische therapie en behandeling

tijdens infecties, inclusief de luchtwegen (kennelhoest)

voor honden en katten die lijden aan kanker

voor show- en fokhonden

voor oudere honden en katten

Samenstelling (in 1 capsule)

Extra's:

Technologische toevoegingen:

microkristallijne cellulose, gelatinecoating, rijstmeel.

Voedingssupplementen:

vitamine C (L-ascorbinezuur) 20 mg, vitamine E (DL-alfa-tocoferolacetaat) 5 mg, selenium (natriumselenaat (VI)) 25 uq.

Sensorische additieven:

extract van wilde rozen 4:1 (Rosa Canina L.) 200 mg, extract van paarse echinacea 4:1 (Echinacea purpurea) 150 mg, bèta-glucaan 1,3/1,6 130 mg.

Formulier:

poeder in een gelatinecapsule.

Analytische ingrediënten/100 g:

Ruw eiwit 22,9%, totale as 2,1%, ruw vet 2,8%, ruwe celstof 3,9%, vocht 8,6%, natrium (Na) 250 mg.

Gebruik / 24u

honden:

>20 kg – 1 capsule

20 kg - 40 kg – 2 capsules

katten:

1 capsule

Hoe toe te dienen:

Mengen met voedsel of direct in de mond geven.

Advies:

De capsule kan worden geopend en de inhoud ervan kan met voedsel worden gemengd. Als het dieet uitsluitend op droogvoer is gebaseerd, moet het voer licht bevochtigd worden, zodat de inhoud van de capsule aan het voer blijft kleven en door het dier wordt geconsumeerd. In perioden van aanzienlijke zwakte van het lichaam en verminderde immuniteit kan het gebruik worden verhoogd tot 1 capsule per 10 kg lichaamsgewicht.

Opslag:

Bewaren in de originele verpakking op een droge, donkere en koele plaats, buiten bereik van kinderen. Voedingsmengsel voor honden en katten. Gemaakt in Polen.

Het beste geconsumeerd vóór:

de datum is gelijk aan het batchnummer op de verpakking.

1 Item