• Nieuw

BEMO Fish Collagen - viscollageen voor honden en katten, voedingssupplement 130g

€ 19,99
Inclusief belasting

Gehydrolyseerd collageen type I van de hoogste kwaliteit, verkregen uit de geëxtraheerde huiden van zeevissen. De fijne moleculaire structuur van Bemo collageen draagt ​​bij aan een betere opname van werkzame stoffen door het lichaam van het dier. Collageen vormt de basis van de lichaamsstructuur en is betrokken bij de vitale functies van bijna alle systemen, organen en weefsels. Viscollageen bevat polyaminozuren, collageenoligopeptiden en polypeptiden en maar liefst 18 aminozuren waaruit het collageenmolecuul bestaat. Verhoogt de elasticiteit van bindweefsel en kraakbeen, waardoor pezen en gewrichten versterkt worden. Het heeft een groot effect op het uiterlijk van de huid, vacht en klauwen

Aantal

redeem
Door dit product te kopen kunt u tot 1 loyaliteitspunten . Uw winkelwagen bevat totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een waardebon van € 0,20 .


Gehydrolyseerd collageen type I van de hoogste kwaliteit, verkregen uit de geëxtraheerde huiden van zeevissen. De fijne moleculaire structuur van Bemo collageen draagt ​​bij aan een betere opname van werkzame stoffen door het lichaam van het dier. Collageen vormt de basis van de lichaamsstructuur en is betrokken bij de vitale functies van bijna alle systemen, organen en weefsels. Viscollageen bevat polyaminozuren, collageenoligopeptiden en polypeptiden en maar liefst 18 aminozuren waaruit het collageenmolecuul bestaat. Verhoogt de elasticiteit van bindweefsel en kraakbeen, waardoor pezen en gewrichten versterkt worden. Het heeft een groot effect op het uiterlijk van de huid, vacht en klauwen.

Type I viscollageen is het meest waardevolle collageen voor het lichaam, omdat het tot 90% van alle collageeneiwitten uitmaakt. Collageen is een eiwit dat bestaat uit drie polypeptideketens, α-ketens genaamd, die een drievoudige helixstructuur vormen. Bemo Fish Collagen is gehydrolyseerd viscollageen type I, dat is onderworpen aan het hydrolyseproces, d.w.z. de afbraak van lange eiwitketens in kortere fragmenten, collageenpeptiden genoemd. Dit proces heeft tot doel de biologische beschikbaarheid en opname van collageen door het lichaam te vergroten en het risico op allergieën aanzienlijk te verminderen

Bemo Fish Collageen product voor honden en katten:

ondersteunt de voeding van het gewrichtskraakbeen en de goede werking van het bewegingsapparaat

chondroprofylaxe voor jonge honden en katten

ondersteuning voor de gezondheid van een mooie huid, vacht en sterke klauwen

ondersteuning van de ontwikkeling van jonge organismen en bindweefsel

verkrijgbaar in de meest verteerbare vorm van hydrolysaat

Tip: Voor een betere collageensynthese wordt aanbevolen om collageen te gebruiken in combinatie met Bemo RoseHip. Vitamine C is nodig voor de enzymatische hydroxylering van de aminozuren proline en lysine, die cruciaal zijn voor de stabiliteit van de collageenstructuur. Zonder vitamine C verloopt dit proces niet goed, wat kan leiden tot stoornissen in de collageenstructuur.

Onderzoek naar viscollageen richt zich op de effecten van viscollageen op de gezondheid van huid en haar. Collageen is een belangrijk onderdeel van bindweefsel en uit onderzoek blijkt dat de regelmatige inname ervan de hydratatie van de huid, de elasticiteit en de algehele haarconditie verbetert. Viscollageen wordt veel gebruikt in de regeneratieve geneeskunde en uit onderzoek is gebleken dat het uitstekend werkt in de context van wondbehandeling, weefselreconstructie en wondgenezing.

Collageen heeft ook beschermende eigenschappen voor inwendige organen, waaronder de nieren, maag en lever, door er een specifieke beschermende laag omheen te creëren. Sommige wetenschappelijke rapporten wijzen op de belangrijke rol van collageen bij het handhaven van de goede werking van het immuunsysteem, dat primair verantwoordelijk is voor de actieve strijd tegen pathogene micro-organismen, verschillende soorten toxines en zelfs kankercellen.

Wat Bemo viscollageen onderscheidt van andere collageensupplementen die op de markt verkrijgbaar zijn, is vooral een veel hogere biologische beschikbaarheid dan bijvoorbeeld varkenscollageen. Viscollageen wordt verkregen uit de huid van vissen die aan zure hydratatie is onderworpen. In tegenstelling tot rundercollageen stelt viscollageen het dier niet bloot aan de ziekte van Creutzfeld-Jacob. Bovendien maakt de specifieke verwerking van viscollageen een effectieve methode mogelijk om het tijdens de productie te zuiveren, waardoor alle allergene eigenschappen vrijwel worden geëlimineerd.

Bemo viscollageen voor honden en katten wordt om vele gezondheidsbevorderende redenen aanbevolen als voedingssupplement voor honden en katten. Hier zijn enkele mogelijke toepassingen voor Bemo Fish Collagen:

gewrichtsgezondheid: viscollageen ondersteunt, vooral in gehydrolyseerde vorm, de gezondheid en voeding van gewrichten bij honden en katten. Het fungeert als ondersteuning voor het gewrichtskraakbeen, wat vooral belangrijk is bij oudere, opgroeiende dieren of mensen met gewrichtsproblemen.

Gezondheid van huid en vacht: Collageen speelt een rol bij het behouden van een gezonde huid en vacht. Suppletie met viscollageen helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren, de schilferige huid te verminderen en het gezonde uiterlijk van de vacht te behouden.

ondersteuning van het spijsverteringsstelsel: gehydrolyseerd collageen heeft een gunstige invloed op het spijsverteringsstelsel door een gezonde darm te ondersteunen. Dit is vooral belangrijk voor dieren met spijsverteringsproblemen.

in de strijd tegen allergieën: viscollageen in de vorm van hydrolysaat is een uitstekend alternatief voor honden en katten die allergisch zijn voor varkens- of rundvleescollageen

ondersteuning na blessures: bij honden en katten die gewrichts-, bot- of spierblessures hebben opgelopen, moet suppletie met viscollageen worden overwogen als onderdeel van een algemeen gezondheids- en revalidatieplan.

immuniteit en algehele gezondheid: viscollageen bevat aminozuren die de algehele gezondheid van dieren ondersteunen, inclusief hun immuniteit.

Door te kiezen voor de producten van Bemo weet u zeker dat u kiest voor volkomen veilige en gespecialiseerde voedingsadditieven voor dieren die voldoen aan de internationale voedselveiligheidsnormen.

3 Items