• Nieuw

John Dog Pumpkin Line lamsvlees met konijn en pompoen - volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen, 400 g

€ 2,95
Inclusief belasting

John Dog Pumpkin Line Lam met konijn en pompoen is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde granen, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.

    Lamsvlees heeft een gunstig vetzuurprofiel. Het is bijzonder rijk aan n-3- en n-6-zuren. Lamsvlees bevat meer CLA-zuur dan rundvlees en is een bron van waardevolle mineralen, vooral kalium, fosfor, ijzer, zink en zwavel. Tevens is dit vlees een rijke bron van L-carnitine, wat de vetverbrandingsprocessen ondersteunt. De mineralen in lamsvlees zijn ijzer, zink en selenium.

Aantal

redeem
Geen spaarpunten voor dit product.


John Dog Pumpkin Line Lam met konijn en pompoen is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde granen, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Lamsvlees heeft een gunstig vetzuurprofiel. Het is bijzonder rijk aan n-3- en n-6-zuren. Lamsvlees bevat meer CLA-zuur dan rundvlees en is een bron van waardevolle mineralen, vooral kalium, fosfor, ijzer, zink en zwavel. Tevens is dit vlees een rijke bron van L-carnitine, wat de vetverbrandingsprocessen ondersteunt. De mineralen in lamsvlees zijn ijzer, zink en selenium. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat lamsvlees een van de zeldzaamste allergenen bij honden is (16%).
Konijnenvlees heeft een laag gehalte aan verzadigde vetzuren en een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, is caloriearm en licht verteerbaar.
Pompoen bevat veel vitamines en mineralen. Het reguleert en ondersteunt de darmfunctie en ondersteunt het spijsverteringsstelsel. Het werkt op dezelfde manier als een prebioticum en stimuleert de groei van nuttige bacteriële flora.
Kurkuma (het hoofdingrediënt in kurkuma) ondersteunt bovendien de spijsvertering en ondersteunt het hele lichaam. Het is een superfood met wetenschappelijk bewezen werking ter ondersteuning van diverse lichaamsfuncties.
Samenstelling:
lamsvlees 52% (harten, vlees, longen, lever, magen), konijn 15%, pompoen 3%, mineralen 1%, kurkuma 0,3%. Vanwege de aard van de productie kan het product kleine hoeveelheden rijst en vlees van andere diersoorten bevatten.

Vochtigheid ingrediënten 75%.

Metabolische energie:
1252 kcal/kg.

Additieven (per kg):
vitamine D3 200 IE.

Voedingssupplementen:
zink (zinksulfaat-monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaansulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (watervrij calciumjodaat) 0,75 mg.

Verdeel de aanbevolen hoeveelheid voedsel over 2 of meerdere maaltijden per dag. De gegeven hoeveelheid voer is indicatief. De werkelijke voedingsbehoeften zijn afhankelijk van de leeftijd, activiteit en grootte van uw hond. Zorg ervoor dat uw hond voortdurend toegang heeft tot vers water.

6 Items